Az úszás egészséges. Tényleg, miért?

Orvosok, pszichológusok, tudósok mind egyetértenek: az Úszás egészséges. De ahogy jön, hogy egy pozitív elmozdulás ez a mondat? Olvassa el itt az okokat, miért Úszni, az egészségügyi, valamint a psziché nem jó, ha figyelembe vesszük a természetes határokat.

A keringési rendszer

Az úszás egy mozgalom, valamint minden mozgás hozza a vérkeringést. Mint a Kocogás vagy más sport endurance izmok nagyon sok energia kell. Megfelelő közlekedési oxigént, tápanyagokat, meg kell verni a szíve, erősebb, gyorsabb, úszó. Ismételt képzés, a szívizom alkalmazkodik a szükséges szolgáltatásokat, hamarosan jobb, mint egy csendes, ugyanakkor erősebb – ez olyan, mint a sport, illetve a “normál mód”. Emellett a vér sok esetben a nyomás csökken, ami viszont védi az ereket.

Ezek a hatások erősített, mivel a speciális textúra a víz. A víz a présgépet is minden oldalról a külső erek az emberi test. Annak biztosítása érdekében, hogy a vér oxigént még mindig a keringési rendszer ellen, ez a nyomás, így edzője, illetve meg kell erősíteni. Tehát az Úszás általában hatékonyabb, mint egy futó ülésén.

Különösen kraul rúgás is támogatja az úgynevezett “vénás szivattyú”, így a láb izmait, hogy ellenőrizzék a vissza a vénás vért a szív előre. Így kraul különösen hasznos az úszás, a betegségek, a vénák.

Izmok, ízületek

Az Út során van sok különböző izomcsoport minden helyen, a test – a keze ügyében, az izmok, a Törzs, hogy a lábujjak. Milyen konkrét izmok képzett ez is attól függ, hogy a stílus, búvárkodás, illetve a személyes mentési ismeretek. Nagyon jó úszók, akik szeretnék, hogy gyorsabban haladnak, hogy magában foglalja az izmok, mint a képzetlen emberek.

Energikus, ugyanakkor nyugodt, az izmok, a középtávú enyhíti az ízületi bárhol a szervezetben. Mozgás a vízben is jótékony hatással van ízületi, mint a test folyékony közegben könnyebb. Amíg például Kocogás közben a térd, Inak lesz a polcon, oszt terhelés alatt Úszni, Aqua fitness, vagy Aqua-Jogging sokkal egységesebb.

Erős vissza izmok, különösen a betegek intervertebral szívességet, hogy az ilyen események, valamint az ortopédiai problémák. Itt a megfelelő stílus, a navigáció, de fontos: a hátsó kisebb nyomás nehezedik a gerinc, amikor úszás, különösen Kraul mell úszás egy rossz terhelés következtében.

A pozitív hatása gyengéd, mindenhol ható, a test víz nyomás is. A víz viselkedik, mint egy folyamatos masszázs. Különösen, a víz vonatok a légzőszervi izmok, mint a kissé tömörített mellkas izgatott, hogy bontsa ki a tevékenységét.

Fogyás keresztül sport

Ha sok izmok, az ágyék a munkáját, az “ég” a test a testben bizonyos energia. Ez ahhoz vezethet, hogy a közép -, illetve hosszú távon, hogy jelentősen csökken a testzsír. Az a kövér használ égő intenzíven, az impulzus kell érkeznie a gyakorisága körülbelül kétharmada személyes maximális pulzusszám. Az óra gyakorlat között 500 650 kalória akkor oldódik öröm.

Nem csoda fegyver túlsúlyos, de amellett, hogy a Diéta úszás, persze, hasznos összetevő, amely extra kiló csökken.

Lassan növelje

Aki már jóllakott a szervezet az évek során, nem valószínű, hogy a mozgalom nem kell venni az elején. Egy negyed óra gyakorlat, szakították szünetel, elég az induláshoz. Néhány hét után a képzés engedd meg magadnak, akkor fél óra szakaszon. Ezt a lebegő időtartama zsírégető lesz, egyébként, nagyon aktív.

Ez a siker mottó: Jobb tartós, rendszeres testmozgás (legalább hetente egyszer), mint a ritka “erőszakos akciókat”. Végtére is, a fürdés jó móka lesz, nem pedig izom.